Yeastar S serija telefonskih IP sistemov predstavlja družino strežnikov, ki se med seboj v glavnem ličijo po kapaciteti telefonskih priključkov in številom hkratnih pogovorov. Modeli Yeastar S serije so S20, S50, S100 in S300. Podrobne tehnične informacije si lahko pogledate na naših straneh.

Yeastar S serija predstavlja družina IP telefonski strežnikov različnih kapacitet.
Yeastar S serija

v zadnjih 8 letih se je Yeastar uveljavil kot etabliran proizvajalec in razvijalec IP PBX sistemov. Po število prodanih sistemov se je povzpel med prvih 10 svetovnih proizvajalcev, kar je za tako mlado podjetje poseben dosežek. Sistemi temeljijo na prostokodnem sistemu Asterisk. Yeastar asterisk prilagodi lastni funkcionalnosti, ga uglasi s svojo hardwearsko opremo in varnostno ter funkcijsko podkrepi. Seveda je velik faktor pri tem tudi zanesljivost delovanja. V 5. letih kar z njimi sodelujemo moram reči, da je njihova oprema zelo zanesljiva, odprava morebitnih nekompatibilnosti s posameznimi proizvajalci ali operaterji pa hitra in učinkovita. Takega odziva in podpore nismo vajeni niti od najbolj uglednih proizvajalcev tovrstne opreme. Kompatibilnost z vsemi večjimi proizvajalci IP telefonskih aparatov je na več kot zavidljivi ravni. V našem podjetju na Yeastar sisteme v glavnem priključujemo IP aparate FANVIL ali Grandstream. seveda pa na željo stranke lahko uporabimo telefone poljubnega proizvajalca.

Kaj zna

Sistemi so hibridni, kar pomeni, da jih lahko razširimo z moduli za analogne, GSM ali ISDN priključke. Funkcionalnost sistemov obsega vse standardne in večino nadstandardnih funkcij sodobnih IP telefonskih strežnikov. Tu najdemo tudi možnost snemanja pogovorov, razne nagovore, avtomatske posredovalce, čakalne vrste, elektronske tajnice. Pomemben igralec pri Yeastarju je novi IP klient LINKUS, ki ga dobimo za Windowse, iOS in Android pametne telefone. Linkus nam omogoča povezavo pametnih telefonov v fleksibilno celoto, ki nam omogoča funkcionalno komunikacijo tudi z vašimi mobilnimi delavci. S serija nudi tudi dobro povezljivost z vašim poslovnim programskim sistemom. Vse našteto je na voljo brez kakršnihkoli licenc oz. letnih pristojbin za več kot ugodno ceno.

S serijo si ogledate lahko tudi na Teleshopu.