Yeastar Linkus je aplikacija, ki vaš pametni telefon ali računalnik (namizje) opremi z vso funkcionalnostjo sodobnega IP poslovnega telefonskega sistema. Yeastar Linkus je na voljo za namizje Windows ali macOS, za pametne telefone z Androidom ali iOS. Sama aplikacija je popolnoma brezplačna, za njeno delovanje pa potrebujemo IP telefonski sistem Yeastar s katero je aplikacija neločljivo povezana, saj IP telefonski sistem združuje vse kanale poslovne komunikacije v podjetju.

Yeastar Linkus aplikacija za namizje ali pametni telefon.
Za namizje ali pametni telefon

Spisek funkcij Aplikacije Linkus:

 1. HD audio klici
 2. Instantno sporočanje
 3. skupinski klepeti (chat)
 4. Status osebe (navoljo, zaseden,na odmoru…)
 5. Poenoteno komuniciranje
 6. Delitev datotek do 100MB
 7. Integracija Outlook stikov
 8. Integracija Google stikov
 9. Konferenca na zahtevo
 10. Logiranje s skenom QR kode
 11. Lista internih priključkov
 12. Pravila za preusmeritev klica
 13. Režim poteka zvonjenja klica
 14. Klic na čakanju
 15. Prevezava klica
 16. Samodejno javljanje na klic
 17. Callkit za iOS
 18. Liste klicev (zgodovina)
 19. Zgodovina klepeta (chat)
 20. Snemanje klica s pritiskom gumba

Kratek prgled delovanja aplikacije Linkus:


Aplikacija omogoča popoln nadzor in upravljanje s klici tudi ko niste v pisarni. Svoj interni telefonski priključek praktično nosite vedno s seboj. Poslovne klice sprejemajte preko Wi-fi ali mobilnih podatkov. S svojimi kolegi sodelujte preko osebne ali skupinske klepetalnice kjer si lahko delite tudi datoteke. Poglejte kdo od kolegov je na voljo, je odsoten, ravno na drugem klicu, noče da ga motite, na kosilu ali pa na službeni poti. Koristite varno instantno sporočanje s posebnim binarnim protokolom z enkripcijo TLS/SRTP. Ena poslovna številka za telefon v pisarni, klient na računalniku in vaš pametni mobilni telefon. Imejte konferenco z do 8 udeleženci…

Proizvajalec Yeastar aplikacijo Linkus stalno nadgrajuje in izboljšuje. Mesečno se dodajajo nove funkcije, ki še višajo dodano vrednost aplikacije, ki je kot rečeno popolnoma brezplačna. Vse kar potrebujete za njeno delovanje je IP telefonski sistem Yeastar serije-S.

Več o Yeastar Linkus aplikaciji si lahko preberete tukaj. Telefonske sisteme Yeastar si lahko ogledate tudi v naši E-trgovini.