Stranke za svoj denar zahtevajo vse in še malo zraven. Področje poslovnih komunikacij ni tu prav nobena izjema prej ravno nasprotno. Zaradi iskanja optimalnih rešitev, kjer za določeno ceno lahko ponudimo optimalno funkcionalnost, uporabnost ter zanesljivost smo prišli do zanimive kombinacije. Yeastar IP sistem na našem trgu že dolgo ni več nobena redkost pač pa preizkušeno dejstvo, ki nas vedno znova navduši s svojo uporabniško naravnanostjo in zanesljivostjo delovanja.

Yeastar IP sistem + Fanvil IP aparati serije X so idealna kombincija odlične in preproste poslovne komunikacije
Yeastar IP sistem+Fanvil IP telefoni

Druga stvar je z Yeastar sistemi v kobinaciji s IP telefoni azijskega proizvajalca Fanvil. Določene stranke so imele želje po cenovno ugodnem namiznem aparatu z nadstandardno funkcionalnostjo. Pri iskanju cenovno ugodne rešitve smo prišli do Fanvil modelov serije X. Aparati iz X serije pokrivajo celoten razpon. Od osnovnega modela pa do komfortnih nadstandardnih modelov. Fanvil aparati imajo barvne zaslone, vse standardne priključke in veliko število dodatnih tipk, kar omogoča, da si aparate sprogramiramo in nastavimo po svojih željah. Asterisk sistemi Yeastar v celoti podpirajo IP telefone proizvajalca Fanvil, tako da tudi s te strani stranka samo pridobi. Uporabnost tako nastale kombinacije je intuitivna in preprosta. Izbirni menuji so seveda slovenski.

Funkcionalnost Yeastar IP sistem+Fanvil telefoni

Največje presenečenje pa se pravzaprav skriva v sami ekonomiji takega sistema. Za res optimalno ceno dobite veliko funkcionalnosti in uporabniške svobode. Poleg vseh standardnih komunikacijskih funkcij lahko sistem povežete z vašim CRM sistemom, za klicanje lahko uporabite tudi vaš računalnik s pomočjo windows klienta Linkus, integrirate svoje pametne GSM aparate s pomočjo Linkus klienta za android ali iOS, pogovore lahko tudi snemate, uporabite glasovno pošto s svojimi glasovnimi predali ali pa razne nagovore in avtomatske posredovalce. Sistem lahko nadgradimo z raznimi moduli za analogne ali GSM-LTE priključke. Vse naštete funkcije so na voljo brez licenc ali dodatnih letnih pristojbin. Ko kupite sistem je že vse integrirano in pripravljeno za uporabo. Yeastar+Fanvil kombinacija je v tem primeru res zmagovalna.

Izdelke si lahko ogledate tudi v naši trgovini Teleshop.