Elektrotehnika-jamnik-partnerji.naslovna

V dolgoletnem delovanju na področju telekomunikacij smo razvili veliko trdnih in dolgotrajnih partnerstev doma in v tujini. Temelj naših partnerskih odnosov sta zaupanje, poštenost in znanje. Partnerje imamo med svojimi dobavitelji in principali, ki v glavnem delujejo na področju EU-ja.

unify IP telefonski sistemiyeastar IP sistemiGemalto M2M moduli in modemiTelegärtner mrežna opremaAlphatech domofoniPolycom konferenčni sistemi

Gigaset telefoniFanvil IP telefoniGrandstream IP telefoni

Največ partnerskih povezav imamo s podjetji po Sloveniji, s katerimi sodelujemo na področju prodaje, tehnične podpore in šolanja ter montaže izdelkov iz našega prodajnega programa. Partnerska mreža po celi Sloveniji nam omogoča hiter odziv in ekonomsko optimirano montažo ter servis po celi državi. Naše stranke so s takim sodelovanjem deležne hitre in strokovne storitve za optimalno ceno.

operater T2
telekom
telemach
A1 operater

Partnerske odnose smo razvili tudi z našimi večjimi operaterji (Telekom Slovenije, T2, Amis, Telemach…)  s katerimi sodelujemo v smislu zagotavljanje optimalnih povezav za naše stranke. Nekateri operaterji pa so tudi naše stranke.

Ne nazadnje pa imamo veliko partnerskih zgodb v samih strankah, saj nam nekatere zaupajo že preko 20 let, na kar smo še posebej ponosni.

Ne pozabite, za partnerstvo sta potrebna najmanj dva – mi smo pripravljeni!