IZJAVA O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Dobrodošli na spletnih straneh Elektrotehnike Jamnik Kranj d.o.o. Varovanje osebnih podatkov ima za naše podjetje in naše zaposlene velik pomen. V podjetju delujemo v skladu z zakoni in zavezami, ki jih zahteva zakon o varovanju osebnih podatkov. V nadaljevanju bi vas radi seznanili s pridobivanjem in obdelavo osebnih podatkov na naših spletnih straneh.

PRIDOBIVANJE OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki se na strani www.el-jamnik.si ne uporabljajo.

PIŠKOTKI

Pri obisku enih izmed naših strani je možno, da pošljemo na vaš računalnik informacijo v obliki piškotka. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki jih pošilja spletni server vašemu spletnemu brskalniku, shranijo se na spominski disk na vašem računalniku. Pri tem procesu se ne shranjujejo nobeni osebni podatki uporabnika pač pa samo naslovi internetnega protokola. Ta informacija ima namen vaše prepoznave ob ponovnem obisku naših spletnih strani in poenostavitve uporabe strani za vas. Seveda lahko uporabljate naše strani tudi brez piškotkov. Če piškotkov ne uporabljate se lahko zgodi, da bo funkcionalnost naših strani pri takem načinu delovanja omejena.

UPORABA GOOGLE ANALYTICS

Naše spletne strani uporabljajo Google Analytics, to je storitev za analizo obiska spletnih strani, ki jo ponuja podjetje Google. Google Analytics pošilja piškotke (besedilne datoteke) na vaš računalnik kjer se shranjujejo z namenom analiziranja vašega obiska na naših spletnih straneh. Informacija teh piškotkov o vaši uporabi naših straneh (vključno z vašim IP naslovom) se običajno prenese in shrani na Google server, ki je običajno lociran v ZDA. Google uporablja te informacije za analizo vašega obiska na našem spletnem mestu. Rezultate teh analiz Google uporablja tudi v raznih poročilih o aktivnostih na spletu na splošno in v posebnih analizah npr. za operaterje omrežij. Google lahko te podatke preda tretji osebi kjer se to od njega zahteva na podlagi zakonskih določil. Pod nobenimi pogoji ne bo Google povezal vašega IP naslova z nobenimi drugimi podatki, ki jih ima shranjene. Instalacijo piškotkov lahko onemogočite v nastavitvah vašega spletnega brskalnika, vendar se morate v tem primeru zavedati, da mogoče ne bo možno izkoristiti vseh možnosti naših spletnih strani. Z uporabo naših spletnih strani se strinjate z pridobitvijo in uporabo podatkov s strani Googla na način ki je opisan zgoraj.

Informacije o zbiranju osebnih podatkov s strani Google Analytics:

http://www.google.com/intl/slo/privacy/privacy-policy.html

Na tem naslovu lahko dobite dodatek za izklop funkcije sledenja Google Analyticsa:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

POVEZAVE-LINKI

Spletne strani Elektrotehnike Jamnik Kranj vsebujejo povezave na druge spletne strani. Te spletne strani pregledujemo po naših najboljših močeh. Vseeno, Elektrotehnika Jamnik Kranj d.o.o. ni odgovorna za vsebino in za zagotavljanje varnosti osebnih podatkov na spletnih straneh do katerih vodijo naše povezave.

SPREMEMBE IZJAVE O VAROVANJU OSEBNIH PODATKOV

Ker je internet vedno v stanju sprememb je skozi čas potrebno narediti primerne spremembe na naši izjavi o varovanju osebnih podatkov.