Elektrotehnika Jamnik je podjetje, ki že preko 40 let deluje na področju telekomunikacij. Začetne dejavnosti so bile razvoj in proizvodnja lastnih telekomunikacijskih izdelkov kot so analogne telefonske centrale DOMINO, prenapetostne zaščite, izdelki po naročilu kupcev … Z znanjem, ki smo ga pridobili v toku našega delovanja, smo poiskali zanesljive partnerje in z njihovo ponudbo razširili svoj prodajni program. Istočasno smo gradili mrežo tehničnih in prodajnih sodelavcev po celotni Sloveniji.

Danes distribuiramo produkte GEMALTO M2M GmbH (prej Cinterion) vodilnega proizvajalca GSM modulov in modemov za M2M in IoT rešitve. V povezavi z raznimi proizvajalci GSM rešitev SEA, Alphatech …) nudimo in prodajamo različne produkte za GSM nadzor in krmiljenje.

Pomemben segment v prodajnem programu so tudi telekomunikacijske strežnike UNIFY (prej SIEMENS HIPATH ) za katere nudimo tudi popolno poprodajno podporo. Poleg distribucijske prodaje izdelkov GIGASET zastopamo tudi druga znana podjetja s področja telekomunikacij.

Vse več projektov in rešitev uresničimo  s produkti proizvajalca Yeastar za katere nudimo tudi popolno tehnično podporo. Za delo z njihovimi produkti smo seveda tudi certificirani. Na sisteme Yeastar največ priklapljamo IP telefone proizvajalcev Fanvil in Grandstream.

Vedno večji poudarek je tudi na posebnih domofonskih rešitvah (IP SIP domofoni, analogni domofoni, GSM domofoni) proizvajalca Alphatech. Zastopamo in prodajamo celoten njihov program domofonov. S proizvajalcem sodelujemo tudi na razvoju novih funkcionalnosti in kompatibilnosti. IP domofone tega proizvajalca montiramo tudi v sodelovanju s Telekomom Slovenije.

Aktivni smo tudi na področju reševanja slabega sprejema GSM signala. V programu imamo različne antenske rešitve z in brez pomoči repeaterja.

Visoka strokovnost zaposlenih in širok nabor tehničnih rešitev, ki jih omogočajo naši dobavitelji zagotavljajo optimalno rešitev še tako visokih zahtev naših sedanjih in bodočih strank.

Podjetje deluje na področju Slovenije, preko različnih partnerstev pa še na področju Hrvaške, Srbije in BiH ter drugod po svetu.

Osnovno vodilo in vizija našega podjetja je in bo: sodobno in strokovno zasnovane ter tehnično in ekonomsko optimirane telekomunikacijske rešitve v službi zadovoljnih strank, pa naj bo to samo en brezvrvičen aparat ali pa sodoben VoIP komunikacijski strežnik z vso infrastrukturo za več sto uporabnikov. Pošten odnos do strank in dolgoročna naravnanost naših partnerstev so odlična podlaga za miren spanec naših sodelavcev kot tudi strank.