Nemški proizvajalec Telegartner stalno dopolnjuje in širi program svojih produktov. Montažnemu  oklopljenemu vtiču MFP8 cat 6A sta se tako pridružila še dva. Prvi je montažni MFP8 mikrovtič vtič v plastični izvedbi, drugi pa je prav tako oklopljen RJ45 vtič, ki ga lahko zamaknemo za pravi kot. Cenovno najugodnejši je seveda model brez oklopa, najdražji pa vtič z možnostjo kotnega preklopa. Montažni vtiči RJ45 MFP8 so neprimerno boljša alternativa preprostim MP8 vtičem, ki se po navadi montirajo neposredno na žile kablov s univerzalnimi kleščami za različne velikosti RJ vtičev.

MFP8 mikrovtič za visokokakovostno povezavo raznih IP terminalov kot so IP kamere, IP domofoni, IP telefoni...
Montažni vtič MFP8

Vse MFP8 vtiče odlikuje brezkompromisna kvaliteta, zanesljivost in dolga življenjska doba. Primerni so za vse aktualne vrste kablov s trdimi ali mehkimi žilami. Vsi imajo integriran sistem za razbremenitev kontaktov in inovativen sistem za učvrstitev kabla na vtiču. Montaža vseh je možna s preprostim orodjem v času krajšim od minute.

Montažni MFP8 mikrovtič

Vtiči predstavljajo pravo rešitev za vse monterje na terenu, ki želijo imeti zagotovljeno optimalno kvaliteto opravljenih podatkovnih poti. Idealni so za zagotavljanje najboljših povezav za najbolj zahtevne končne naprave kot so na primer HD IP kamere. Vtiči se uporabljajo v industriji, računalniških centrih kot tudi pri instalacijah privatnih domov. Zaradi kompaktnih zunanjih mer so delilna polja narejena s temi vtiči prav tako optimalnih velikosti.

Več o tem najdete tukaj. Lahko pa si ga pogledate tudi v našem Teleshopu.