V prodajnem programu imamo GSM ojačevalce družine HPC. Ojačevalci se ločijo po moči in frekvenčnem pasu na katerem delujejo. V programu imamo več modelov različnih jakosti in namembnosti. Nudimo tudi različne vrste zunanjih in notranjih anten za priklop na HPC GSM ojačevalce ali druge naprave, ki potrebujejo GSM ali LTE signal.

Ojačevalci GSM signala

Po Sloveniji sodelujemo z več partnerji, ki lahko montažo opravijo z manjšimi potnimi stroški in hitrejšimi odzivi. GSM ojačevalci ST so zanesljiva in dobro preizkušena rešitev slabega GSM signala v podjetju ali domu.

GSM ojačevalci zagotavljajo ojačitev GSM signala na frekvenčnem področju GSM, 2G, 3G ali 4G. Za ojačanje podatkovnih in govornih kanalov je lahko primeren tudi enokanalni ojačevalec-odvisno od vaših želja in situacije na objektu.

Za ojačitev GSM signala za prenos podatkov se lahko uporabi tudi posebna Yagi antena s pripadajočim kablom in konektorjem, s katerim napravo (LTE router) neposredno spojimo z anteno. V zadnjem času routerji podpirajo antenske sisteme MIMO zato je smotrno uporabiti dvojno anteno zlastič če želimo večje hitrosti pri prenosu LTE podatkov. Do podatkov dostopamo preko LAN ali Wi-fi povezave.

Vsi ojačevalni kompleti imajo najpogosteje v osnovi eno zunanjo Yagi in eno notranjo omni GSM anteno. V kompletu so osnovni povezovalni kabli in nosilci GSM anten. Če je zunanji signal zadosten, se pod določenimi pogoji lahko montira na en ojačevalec več notranjih anten.

Kot dodatno opremo za GSM ojačevalce nudimo povezovalne kable različnih dolžin, razcepnike za montažo več notranjih anten na en GSM ojačevalec in različne konektorje in adapterje ter seveda različne vrste anten.

Zaradi dobrih rezultatov v praksi in širokega nabora različnih ojačevalcev, ki nudijo tudi ojačanje 3G in 4G frekvenčnih področij za prenos podatkov nudimo linijo GSM repeaterjev:

– GSM ojačevalec ST900A

ST900A GSM ojačevalec majhnih moči

Ojačevalec deluje v frekvenčnem področju 900 MHz. Namenjen je področjem, kjer je zunaj objekta prisoten močan signal oz.  kjer je potrebno pokriti z GSM signalom manjšo površino objekta (okoli 100 kvadratnih metrov). Ojača samo govorno področje GSM signala.


– GSM ojačevalec HPC-G27 

HPC-G27-vsestranski ojačevalec GSM signala
GSM ojačevalec HPC-G27

Ojačevalec deluje v frekvenčnem področju 900 MHz. Namenjen je področjem, kjer je zunaj objekta prisoten šibek GSM signal oz. kjer je potrebno pokriti večjo površino objekta (okoli 800 kvadratnih metrov). Ojača lahko govorni del, podatkovni del ali pa oba skupaj- odvisno kaj se na frekvenčnem pasu 900 MHz nahaja 2G ali 3G. Ojačevalec ima vgrajene attenuatorje za lažjo prilagoditev sistema. Indikatorji omogočajo nadzor delovanja.


– GSM ojačevalec ST-1800A

ST1800A-ojačevalec GSM signala

Ojačevalec deluje v frekvenčnem področju 1800 MHz. Namenjen je pokrivanju manjših površin v objektih ( do 100 kvadratnih metrov), kjer je zunanji signal srednje do zelo dober. Uporabljamo ga za ojačanje signala 4G LTE in govornih kanalov v tem frekvenčnem območju.


– GSM ojačevalec ST-3G

ST-3G kombiniran ojačevalec GSM signala

Deluje na frekvenčnem pasu 2100 MHz. Namenjen je ojačanju 3G (UMTS) signala na tem frekvenčnem področju. Uporabljamo ga na objektih, kjer je potrebno pokriti večjo površino (do 1000 kvadrantnih metrov ).


– GSM ojačevalec ST-1090A

ST-1090A kombiniran GSM ojačevalec signala

Deluje na frekvenčnih področjih GSM 900 MHz in GSM 1800 MHz. Uporablja se za ojačanje LTE signala na pasu GSM 1800 MHz in ojačanju govornih kanalov na pasu GSM 900 MHz. Pokriva do 100 kvadratnih metrov površine.


– GSM ojačevalec ST-92A

ST-92A

Deluje na frekvenčnih pasovih GSM 900 MHz in 2100 MHz. Uporablja se za ojačanje govornih kanalov GSM 900 MHz in 3G kanalov na 2100 MHz frekvenčnem pasu operaterjev. Pokrije do 100 kvadratnih metrov objekta.


Antene, kabli in ostala ponudba za GSM ojačevalce

yagi antena 900 MHz

GSM repeaterje nudimo v zaključenih kompletih z zunanjo in notranjo anteno ter pripadajočimi povezovalnimi kabli (10m med notranjo anteno in ojačevalcem ter 10m med ojačevalcem in zunanjo anteno). Lahko pa dobite rešitev po meri – izbrani GSM repeater serije HPC s kabli in antenami po vaši izbiri. Možna je tudi uporaba že obstoječih zunanjih ali notranjih GSM anten. Pri rešitvah z več notranjimi antenami nudimo tudi potrebne razcepnike in dodatne povezave ter potrebne konektorske adapterje.

V ponudbi imamo več vrst notranjih anten, od standardnih vsesmernih(omni), panelnih do stropnih anten. Vsaka ima svoje specifične sevalne karakteristike s katerimi lahko dosežemo najboljše pokrivanje prostora in optimalno delovanje celotnega sistema. Pri podatkovnih GSM ojačevalcih priporočamo uporabo zunanje Unicum Yagi antene P56 ali šibkejše P30. Različne vrste anten si lahko ogledate tudi tukaj ali pa v naši E-trgovini Teleshop.

omni
panelna
P56
stropna2500

omni paličasta       panelna                       yagi                             stropna antena

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Boštjana:

Tel: 01 5466500 ali 041 749 092
Email: bostjan.jamnik@pse.si 

Brošure – katalogi ojačevalci GSM signala

ST980
 
GSM repeater ST-900A  GSM ojačevalec HPC-G27