Konferenčni in videokonferenčni sistemi Poly (prej Polycom). V sodobnem času, si sodobnega večjega podjetja brez konferenčnega oz. videokonferenčnega sistema praktično ni možno zamisliti.

Polycom konferenčni in video konferenčni sistemi

Kljub relativno visokim začetnim vložkom, se investicija v konferenčne in videokonferenčne sisteme s prihrankom časa in potnih stroškov ter poglobljene kolaboracije hitro povrne in nadgradi v izboljšane in pohitrene delovne procese. Vse bolj je pomembna mobilnost sodelavcev in njihova stalna dostopnost lastnim kolegom ali strankam. Kvalitetna konferenčna komunikacija je tu bistvena pa naj gre samo za enega delavca, ki dela od doma in se vključuje v sestanke preko aplikacije na lap-topu ali pa za veliko konferenčno sobo pokrito z večimi mikrofoni, kvalitetno kamero in dvema zaslonoma na katerih spremljamo govorce in datoteke, ki jih sodelavci delijo. Konferenčni in videokonferenčni sistemi so postali osnovno orodje vsakega mednarodno orientiranega podjetja.

Zlasti do izraza je prišla potreba po dobri konferenčni komunikaciji v času svetovne epidemije COVID-19. Ogromno ljudi je takrat delalo od doma ali pa iz oddaljenih lokacij. V tem času so popularne zlasti Poly-studio USB videokonferenčne konzole za manjše konferenčne sobe.

Tržimo in montiramo audio konferenčne ter video konferenčne sisteme vodilnega svetovnega proizvajalca Poly. Sistem izberemo glede na vaše potrebe in značilnosti konferenčne sobe.  Sistemi se v grobem ločijo po:

  • zmožnosti pokrivanja velikosti konferenčnega prostora
  • številu strank (konferenčnih mest), ki jih sistem lahko hkratno pokriva
  • ločljivosti video prikaza na zaslonu

Čeprav pokriva Poly celoten spekter konferenčnih rešitev obstajajo v določenih specifičnih primerih tudi boljše rešitve tako tehnično kot tudi cenovno. Pri določenih rešitvah uporabljamo tudi opremo LifeSize, Grandstream, Yealink, Konftel, redkeje kakšnega drugega proizvajalca. Z vami smo od zasnove tehnične rešitve in izbire optimalnega sistema pa do končne implementacije in morebitnega vzdrževanja ter razširitve konferenčnega oz. videokonferenčnega sistema.

Nekatere produkte si lahko ogledate tudi v naši E trgovini-Teleshop.


Poly video konf.sistem G7500 z blackboard funkcijo

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Boštjana:

Tel: 01 5466500 ali 041 749 092
Email: bostjan.jamnik@pse.si 

Brošure – katalogi Polycom

Polycom-conference-phone-guide Polycom-HDX-series 
Polycom konferenčni telefoni Poly-studio USB videokonferenčna konzola