OpenStage in OpenScape telefonski aparati so postali sinonim za sodobno in dovršeno obliko ter intuitivno uporabnost. Kot taki predstavljajo nezamenljivo orodje delovnega mesta v vsakem sodobno urejenem podjetju.

OpenStage sodobni telefonski aparati
Openstage telefonski aparati so klasični sistemski TDM aparati in IP aparati s HFA ali univerzalnim SIP standardom. TDM in HFA aparati delujejo na novejših sistemih Hipath in UNIFY, medtem ko SIP telefonski aparati delujejo poleg sistemov HIPATH in UNIFY tudi na večini sistemov, ki podpirajo SIP standard vključno z Asterisk telefonskimi sistemi.

Z različnimi dodatnimi polji in adapterji aparate prilagodimo individualnim potrebam delovnega mesta. IP aparati tvorijo s sistemi  OpenScape Office MX in OpenScape Business nadvse učinkovito in uigrano zaključeno celoto v službi vaše učinkovitosti s poudarkom na preprosti in intuitivni uporabi. Trenutno predstavlja ta kombinacija največ kar vam sodobna IP telefonija na vašem delovnem mestu lahko nudi. Vrvični modeli aparatov :

OpenStage   10 različica TDM
OS 15 različice TDM, HFA in SIP
OS 30 različica TDM
OS 40 različice TDM, HFA in SIP
OS 35G različici HFA in SIP
OS 55G različici HFA in SIP
OS 60 različice TDM, HFA in SIP
OS 80 različica TDM

Modeli OS 15, 40 in 60 so na voljo tudi v gigabitni izvedbi. Modela 35 in 55 pa samo v gigabitni izvedbi.

Družina IP telefonov Openscape CP

Družino sestavljajo trije modeli namiznih IP telefonov. Vsi imajo možnost SIP ali HFA protokola. Openscape CP je najnovejša družina z najbolj naprednimi funkcijami doslej. Poudarek je na preprostem in posebej intuitivnem uporabniškem vmesniku. Telefoni so visoko prilagodljivi tako fizično kot tudi programsko. Aparati imajo glede na model različno število programibilnih tipk. Modela CP400 in CP600 imata možnost priključitev večih dodatnih polj. Model CP600 ima vgrajen najnovejši Bluetooth vmesnik in NFC čip, kar omogoča široko paleto funkcij in možnosti v paru s pametnimi telefoni ali npr. bluetooth naglavnimi seti.

Openscape CP200

 

Openscape CP400

Openscape CP600

Brezvrvični DECT aparati Openscape SL5 in S5

Openscape SL5

Pri profesionalnih  brezvrvičnih klasičnih ali IP DECT sistemih kraljujeta modela OpenScape S5 professional ali manjši OpenScape SL5 professional. Za posebna okolja je na voljo model OpenScape M3 (no voljo tudi v Ex izvedbi). Kot posebnež je za Wi-fi omrežja na voljo ročka OpenStage WL3. Slušalke delujejo na standardnem DECT Unify sistemu, ki je DECT sistem, ki ima daleč najvišjo funkcionalnost med vsemi poznanimi DECT sistemi. Lahko pa delujejo tudi na UNIFY IP DECT sistemu. Seveda slušalke delujejo tudi na DECT sistemih drugih proizvajalcev, kjer je pa funkcionalnost slušalk omejena. Model SL5 predstavlja eno najbolj oblikovno in funkcijsko dovršenih DECT slušalk za profesionalno uporabo nasploh.

Predstavitve modelov in njihove uporabe:

developer

Navodila za uporabo telefonov OS. Video učenje uporabe.

developer

Navodila za uporabo OpensCape CP telefonov-video lekcije.

developer

Navodila za uporabo Openscape DECT slušalk.

Obnovljeni telefonski aparati UNIFY

V sodelovanju z različnimi partnerji nudimo prodajo obnovljenih (refurbished) Openstage in Openscape telefonskih aparatov. Aparati so pregledani, očiščeni, imajo zamenjano vrvico za slušObnovljeni telefonialko in nimajo večjih zunanjih poškodb ohišja. aparati so nadgrajeni na zadnjo verzijo programske opreme. Aparati so na voljo v vseh barvah in različicah (HFA, SIP, T) Na obnovljene aparate nudimo enoletni garancijski rok. Aparati so 100% testirani in pregledani za napake ter pakirani v

Seveda je glavna prednost obnovljenih aparatov drastično nižja nakupna cena. Nekatere stranke se odločijo za nakup novega sistema na katerega priključijo obnovljene telefonske aparate. S tem si stroške nakupa ob enaki funkcionalnosti učinkovito znižajo na najnižjo možno mero.

Prodaja obnovljenih telefonskih aparatov v razvitih državah kot je Nemčija strmo narašča saj je poleg ekonomskega vidika vedno bolj izrazit tudi ekološki faktor tovrstne prodaje obnovljenih izdelkov.

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Boštjana:

Tel: 04 2350 410 ali 041 749 092
Email: bostjan.jamnik@el-jamnik.si 

Brošure – katalogi OpenStage Unify

Unify-OpenScape-Business  Unify-Openscape-Office  Unify-hipath-cordless
UNIFY OpenScape Business združene komunikacije UNIFY OpenScape Office MX, LX in HX združene komunikacije UNIFY HiPath IP DECT brezžično telefonsko omrežje
Openscape--desk-phone OpenStage-ip-telefoni OpenStage-tdm-telefoni
UNIFY OpenScape družina IP telefonskih aparatov UNIFY OpenStage družina HFA/SIP telefonskih aparatov UNIFY OpenStage družina TDM telefonskih aparatov
Gigaset-Professional Hipath-ip-dect Openscape CP telefoni
 OpenScape mobilne ročke Fleksibilnost HiPath IP DECT za vse IP telefonske sisteme Družina OpenScape CP