OpenScape Business je najnovejši in izjemno prilagodljiv sistem poenotenih komunikacij za majhna in srednje velika podjetja s podporo za:
 • Govorne in poenotene komunikacija za podjetja, ki poslujejo na samo eni ali na večih lokacijah
 • Govorne komunikacije, prisotnost, upravljanje govornih in spletnih konferenc, klicni center, neposredno sporočanje, mobilnost, faks
 • Velika izbira različnih odjemalcev za različna delovna okolja

openscape-business

OpenScape Business zagotavlja majhnim in srednje velikim podjetjem popolno komunikacijsko rešitev vse v enem, kot samostojni sistem nadgradljiv na največ 500 priključkov ali omrežna rešitev, ki jo je možno nadgraditi do 1000 priključkov.

Komunikacije so ključnega pomena-Poenostavimo jih

os-business-rack

OpenScape Business poveže vse in ustvari preprost in učinkovit komunikacijski sistem s programsko opremo in aplikacijami, ki jih vaši zaposleni uporabljajo vsak dan. Dovoli vam združiti vaše telefonske klice, govorne nabiralnike, konference, fax in tekstovna sporočila v eno samo poenoteno rešitev, ki opravlja delo namesto vas in vašim uslužbencem omogoči, da se lažje in bolj predano posvetijo svojemu delu.

Spodaj so naštete le nekatere izmed prednosti, ki vam jih ponuja OpenScape Business:

 • integracija komunikacij v poslovne procese,
 • izboljšanje poteka dela,
 • povečanje produktivnosti in profitabilnosti,
 • zmanjšanje organizacijskih težav in stresa,
 • preprosta in učinkovita izmenjava informacij ne glede na lokacijo,
 • lažje sprejemanje odločitev in eliminacija nepotrebnega dela,
 • zmanjšanje operativnih stroškov,
 • takojšnja dostopnost sodelavcev, kadarkoli in kjerkoli.

Preprosta in udobna komunikacijska rešitev za rastoča podjetja.
OpenScape Business je rešitev za govorne in poenotene komunikacije, temelječa na najnovejših tehnologijah za prenos govora preko interneta. Posebej je namenjena, tako po zasnovi kot tudi ceni, za majhna in srednje velika podjetja in se zaradi uporabe avtentičnih odprtih standardov zlahka integrira v vaše obstoječe IT okolje. Ni potrebe po zamenjavi celotne opreme; OpenScape Business rešitev je preprosta za namestitev, uporabo, upravljanje in vzdrževanje. Omogoča vam tudi, da število uporabnikov brez težav povečate na 500 in je tako ustrezno pripravljena za rast podjetja, ki je posledica vaše povečane produktivnosti in profitabilnosti.

OpenScape Business. Odprite si možnosti za nov način poslovanja.

Kaj pridobite z OpenScape Business?

OpenScape Business se preprosto in učinkovito vklopi v vašo obstoječo IT infrastrukturo in deluje z vsakodnevnimi aplikacijami. Tako postanejo vaši komunikacijski procesi bolj inteligentni in intuitivni, končni rezultat pa so:

 • učinkovitejši, zadovoljnejši in produktivnejši kader,
 • večja mobilnost uslužbencev,
 • izboljšan potek dela, ki omogoči izkoriščanje poslovnih priložnosti,
 • izboljšana komunikacija s strankami in krajši odzivni časi,
 • ni zaostankov in ozkih grl,
 • ni zamujenih klicev ali fax sporočil, ni nepotrebnih preverjanj in prevezovanj.

Vse to pomeni manj stresno delovno okolje in zadovoljnejši kader, ki lahko opravi več dela znotraj zahtevanih rokov in vam omogoči konkurenčno prednost.

Funkcije

Podpira številne funkcije, za katere vemo, da jih potrebujete

Sistem OpenScape Business je bil načrtovan posebej za potrebe majhnih in srednje velikih podjetij ter ponuja preprosto in cenovno učinkovito vodenje različnih tipov komunikacij.

os-business-web

Dostopnost
Vsi uporabniki lahko nastavijo svoje stanje dostopnosti in tako oznanijo, ali so na sestanku, sredi klica, kdaj bodo dosegljivi in kako jih lahko kontaktirate. Če se nahajate izven pisarne, lahko svoj status spremenite kar preko telefona.

Vodenje konference
OpenScape Business vam omogoča preprosto vodenje konferenčnih klicev s funkcijo “Conference Management”. Vnaprej določite termine za konferenčne klice, ustvarite dial-in ali ad-hoc klice s preprosto “povleci in spusti” izbiro udeležencev iz imenika. Konferenčni klici vam ne povzročajo dodatnih stroškov, za vse namreč poskrbi OpenScape Business. Tako znižate stroške in povečate produktivnost, saj lahko vsi sodelujejo pri sprejemanju odločitev, potrebnih za nadaljnje delo.

OpenScape Web Collaboration je učinkovit način za organizacijo webinarjev, spletnih usposabljanj, projektnih in prodajnih sestankov, predstavitve izdelkov in oddaljeno pomoč na daljavo.

Enostaven in intuitiven namizni odjemalec, ki omogoča prehod med mediji z enim samim klikom, ter zagotavlja hiter dostop do funkcij, ki vključujejo skupno namizje, izmenjavo datotek, skupno-brskanje, tablo, URL potiskanje, neposredno sporočanje, in večstrankarske video klepete. Uporabniki so varovani z 256-bitnim šifriranjem AES.

Office-MX-plug-in-Outlook

Dodatek (plug-in) za Microsoft Outlook™
Zaradi preproste integracije OpenScape Business z aplikacijo Microsoft Outlook™ lahko vsi uporabniki dostopajo do vseh svojih komunikacij preko enega zaslona. Vsa e-mail sporočila, govorno pošto, fax in neposredna sporočila lahko vodite, si jih ogledate ali na njih odgovorite s pomočjo vsem znane aplikacije Microsoft Outlook. Obenem se vaše stanje dostopnosti in pozdravno sporočilo dinamično spreminjata glede na dogodke, zabeležene v Outlook™ koledarju, kar omogoča, da so kličoči vedno obveščeni o vaši dostopnosti. Ni potrebe po neprestanem skakanju med okni oziroma od sistema do sistema, zato ni čudno, da se produktivnost izboljša in je ozračje v pisarni bolj sproščeno.

Sistem z bogatim naborom funkcij, ki naredijo delo prijetnejše
OpenScape Business je celovita rešitev, ki podpira številne uporabne funkcije. Le pomislite, kako prav bi vam prišle sledeče prednosti:
 • vsi stiki so shranjeni v enem samem imeniku, tako da vam ni potrebno iskati številk na različnih mestih;
 • do svojih stikov dostopajte in jih urejajte  s pomočjo priročnih seznamov;
 • preusmerite vsa sporočila z namiznih in mobilnih telefonov v EN nabiralnik govorne pošte;
 • sprejemajte in odgovarjajte na fax sporočila s pomočjo fax nabiralnika – kot bi delali z elektronsko pošto;
 • uporabljajte osebni dnevnik klicev, ki vam jasno ponazori, koga ste klicali in kdo je klical vas;
 • s pomočjo inteligentnega vodenja klicev posredujte vse svoje klice na ENO številko;
 • prejmite takojšnje obvestilo, kadar se ne nahajate v pisarni in prispe pomembno sporočilo ali fax;
 • s pomočjo osebnega posredovalnega mesta omogočite kličočim, da stopijo v stik z vami ali katero drugo osebo;
 • s pomočjo posredovalnega mesta (Attendant Console) lahko preverite dostopnost vseh uporabnikov in posredujte dohodne klice dosegljivim sodelavcem;
 • za neposredno klicanje izbrane osebe kličite telefonsko številko iz poljubne namizne aplikacije;
 • s snemanjem klicev se izognite nesporazumom v komunikaciji s strankami;
 • pošljite takojšnje obvestilo zasedenemu uporabniku in mu oznanite, da ima čakajoči klic, oziroma da potrebujete njegovo pozornost iz drugega vzroka;
 • izkoristite dogovorjene klicne tarife in klicne pakete z različnimi mobilnimi zmožnostmi.
Komunikacijsko orodje najvišje kategorije

OpenScape Business odpravi neučinkovite in neustrezne komunikacije. Omogoča vam doseganje višje stopnje produktivnosti, saj eliminira ozka grla, skrajša nepotrebno zapravljen čas in pospeši odločanje. Tako lahko povečate zadovoljstvo strank in zaposlenih ter ustvarite nove poslovne priložnosti – vse to ob zmanjšanih operativnih stroških.

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Andreja:

Tel: 01 5466500 ali 041 33 80 40
Email: andrej.jamnik@el-jamnik.si

Brošure – katalogi Openscape business

Unify-OpenScape-Business  Unify-Openscape-Office  Unify-hipath-cordless
UNIFY OpenScape Business združene komunikacije UNIFY OpenScape Office MX, LX in HX združene komunikacije UNIFY HiPath IP DECT brezžično telefonsko omrežje
Openscape--desk-phone OpenStage-ip-telefoni OpenStage-tdm-telefoni
UNIFY OpenScape družina IP telefonskih aparatov UNIFY OpenStage družina HFA/SIP telefonskih aparatov UNIFY OpenStage družina TDM telefonskih aparatov
Gigaset-Professional Hipath-ip-dect  Unify-OpenScape-Business
Openscape mobilne DECT ročke Fleksibilnost HiPath IP DECT za vse IP telefonske sisteme UNIFY OpenScape Business