V zadnjem času je ekološki vidik elektronske opreme vedno bilj pereč in aktualen. V tujini se je tako imenovana obnovljena “refurbished” oprema že zelo uveljavila. Tudi pri sodobnih IP telefonskih sistemih je ta trend vedno bolj prisoten. Tudi mi se trudimo, da svojim strankam ponudimo kar se da kvaliteten in širok izbor iz področja obnovljene rabljene opreme UNIFY. Na tem področju sodelujemo z več podjetji, ki imajo že dolgoletne izkušnje na tem področju.

Poleg ekologije je seveda pri obnovljeni opremi UNIFY zanimiva drastično nižja cena produktov. Pri obnovljeni opremi prav tako kot pri novi nudimo garancijsko dobo, ki je različna glede na tip opreme. Obnovljena oprema je tehnično in funkcionalno enaka novi. Razlika je samo v “rahlo” rabljenem videzu, seveda brez večjih poškodb. Oprema je očiščena, testirana in pregledana. Pri telefonskih aparatih so npr. dodane nove vrvice za slušalko in priklop, nadgrajeni so na zadnjo programsko verzijo. Aparati so večinoma pakirani posamezno kot novi, dodane imajo vse potrebne dodatke. Sama uporabniška izkušnja ni prav nič drugačna kot pri novih telefonskih aparatih.

Obnovljena oprema UNIFY je pravi odgovor tudi pri nabavi rezervnih delov, razširitev ali Obnovljena oprema Unifyposodobitev za telefonske sisteme UNIFY. V ta segment sodijo razni razširitveni moduli, matične plošče ali pa napajalne enote. Seveda tudi na te komponente stranka dobi garancijo tako, da nakup ne predstavlja večjega tveganja kot pri novih komponentah.

Življenjska doba opreme je tudi preko 15 let, večina rabljene opreme pa je ponavadi v prodaji po 2-4 letih uporabe, odvisno od intenzivnosti uporabe. Močno rabljena oprema, zlasti telefonski aparati ne pridejo v program obnovljene opreme, čeprav niso starejši kot 5 let.

Obnovljena oprema UNIFY:

  • telefoni iz družin Optipoint, OpenStage in OpenScape (vsi tipi SIP,HFA ali T)
  • razširitveni moduli za različne komunikacijske sisteme UNIFY, Hipath, SIEMENS
  • apajalne enote aktualnih in prejšnjih družin telefonskih sistemov
  • celotni komunikacijski sistemi UNIFY prejšnjih generacij z vso dodatno opremo in telefoni

OpenScape Office MX rešitev za poenotene komunikacije

Vedno več je primerov, ko se stranka odloči za nakup dodatnih telefonov iz programa obnovljene opreme. Lahko kupite nov sistem, na katerega priključite aktualne telefonske aparate iz programa obnovljene opreme kar predstavlja nižjo ceno celotnega sistema in velik plus za okolje. Možne so različne kombinacije obnovljene in nove opreme UNIFY. Pri odločitvi za rabljeno opremo na koncu vedno zmagata stranka in okolje.

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Andreja:

Tel: 04 2350 410 ali 041 749 092

Email: bostjan.jamnik@el-jamnik.si