IP telefonski aparati Yealink, Fanvil in Grandstream s SIP protokolom. Naša ponudba sega od cenovno ugodnih osnovnih modelov do funkcijsko bogatih VoIP telefonskih aparatov.

IP telefonski aparati Yealink, Fanvil in Grandstream

Cenovno ugodni in v praksi preizkušeni IP telefonski aparati predstavljajo temelj dobre izkušnje uporabnika sodobnega komunikacijskega IP sistema. SIP protokol zagotavlja široko kompatibilnost in funkcionalnost telefonskih aparatov na različnih telefonskih sistemih.

Aparate v glavnem uporabljamo v povezavi s IP telefonskim sistemi Yeastar Sseries. Video telefonske aparate teh proizvajalcev pa uporabljamo v navezi z našo ponudbo IP domofonov, kjer le-ti predstavljajo učinkovito in cenovno ugodno rešitev.

Yeastar MyPBX Asterisk IP komunikacijski sistem

Portfelj IP telefonskih aparatov je velik in raznolik tako po obliki kot po funkcionalnosti. Ponudba sega od cenovno ugodnih osnovnih modelov preko posredovalnih, tajniških in aparatov za vodstveni kader vse do video telefonskih aparatov ter IP aparatov za posebne namene. Vsaka linija aparatov ima dodatno opremo kot so razna dodatna polja tipk, različni vmesniki za priklop perifernih naprav in različnih naglavnih setov.

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Boštjana:

Tel: 04 2350 410 ali 041 749 092
Email: bostjan.jamnik@el-jamnik.si 

Brošure – katalogi Yealink, Fanvil in Grandstream

Yealink-ip-phone-family FanvilX3 FanvilX6
Yealink IP telefonski aparatiFanvil X3Fanvil X6
Grandstream-GXP-tabelaFanvilX4FanvilX5
Grandstream IP telefonski aparatiFanvil X4Fanvil X5