IP telefonski aparati Fanvil, Grandstream in Yealink s SIP protokolom. Naša ponudba sega od cenovno ugodnih osnovnih modelov do funkcijsko bogatih VoIP video telefonskih aparatov.

IP telefonski aparati Yealink, Fanvil in Grandstream

Cenovno ugodni in v praksi preizkušeni IP telefoni predstavljajo temelj dobre izkušnje uporabnika sodobnega komunikacijskega IP sistema. SIP protokol zagotavlja široko kompatibilnost in funkcionalnost telefonskih aparatov na različnih telefonskih sistemih. Posamezni proizvajalci se ločijo po osnovnem konceptu zasnove telefona in menujske strukture ter seveda po obliki modelov in funkcionalnosti.

IP namizne aparate največ uporabljamo v povezavi z IP telefonskim sistemi Yeastar Sseries. Video telefonske aparate teh proizvajalcev pa uporabljamo v navezi z našo ponudbo IP domofonov, kjer le-ti predstavljajo učinkovito in cenovno ugodno rešitev nadomestila notranjih domofonskih enot.

IP telefonski aparati Fanvil in Grandstream na Yeastar sistemih delujejo brezhibno
IP telefonski sistem Yeastar

Portfelj IP telefonskih aparatov je velik in raznolik tako po obliki kot po funkcionalnosti. Ponudba sega od cenovno ugodnih osnovnih modelov preko posredovalnih, tajniških in aparatov za vodstveni kader vse do video telefonskih aparatov ter IP aparatov za posebne namene. Video IP telefoni se največkrat uporabijo v navezi z IP video domofoni. Vsaka linija aparatov ima dodatno opremo kot so razna dodatna polja tipk, različni vmesniki za priklop perifernih naprav in različnih naglavnih setov.

Fanvil serija X

S prihodom IP telefonov serije X proizvajalca FANVIL, so se na trgu pojavili oblikovno zanimivi in tehnično izredno zmogljivi modeli namiznih IP telefonov. Vsi modeli X serije imajo barvne zaslone. Že osnovni modeli premorejo večje število dodatnih programibilnih tipk v večih nivojih. Meniji so intuitivni in na voljo tudi v slovenskem jeziku. Akustično sodijo v sam vrh IP terminalne opreme. Serija X je kompatibilna z vsemi večjimi proizvajalci IP telefonskih sistemov. V praksi so se ti telefoni izkazali kot posebej zanesljivi in kot taki predstavljajo izvrstno izbiro za delo v močno obremenjenem pisarniškem okolju. Cene najnovejše serije X si lahko ogledate v FANVIL ceniku ali pa v naši E-trgovini IT shop.

Fanvil IP telefonski aparati z optimalnim razmerjem med ceno in funkcionalnostjo
Fanvil serija X IP namizni telefoni

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Boštjana:

Tel: 01 5466500 ali 041 749 092
Email: bostjan.jamnik@pse.si 

Brošure – katalogi Yealink, Fanvil in Grandstream

Yealink-ip-phone-family
 
FanvilX3
 
FanvilX6
Yealink IP telefonski aparatiFanvil X3Fanvil X6
Grandstream-GXP-tabela
FanvilX4
FanvilX5
Grandstream IP telefonski aparatiFanvil X4Fanvil X5S