GSM in VoIP vmesniki proizvajalcev  TELES (prej Vierling) ter ROHDE & SCHWARZ TOPEX

GSM in VoIP vmesniki

TELES AGTeles-logo

Od leta 1998 tržimo in zastopamo na slovenskem trgu najbolj razširjene in tehnološko dovršene GSM vmesnike nemškega proizvajalca TELES (prej Vierling). V prodajnem programu imamo njihov celoten proizvodni program za podjetja in operaterje.

Iz programa GSM vmesnikov bi radi še posebno izpostavili njihove najbolj znane in razširjene GSM vmesnike iz družine ECOTEL. Družina ECOTEL vsebuje GSM vmesnike vseh priključnih tipov (ISDN, analogni, IP) in različnih kapacitet (1 do 32 kanalov). Namenjeni so neposrednemu prehodu iz GSM omrežja v drugi tip omrežja (ISDN, analogni, IP). Največkrat se GSM vmesniki uporabljajo na poslovnih telefonskih sistemih z namenom varčevanja pri stroških telefoniranja. V ta namen so najbolj uporabljani dvokanalni GSM vmesniki ISDN ECOTEL ISDN 120. V zadnjem času je vedno bolj pomemben tudi zdravstveni vidik uporabe GSM vmesnikov. Z uporabo GSM vmesnika, pri klicanju v GSM omrežje uporabljamo fiksni telefon in ne neposredno GSM aparata s čimer zelo zmanjšamo elektromagnetno obremenitev telesa.

Zopet se povečuje zanimivost GSM vmesnikov z vidika varčevanja in poenotenega komuniciranja. Nekateri mobilni operaterji nudijo zelo zanimive neomejene pakete, kjer na primer za ceno 28 EUR dobite 2 SIM kartici z neomejenimi mesečnimi klici v vsa slovenska omrežja (mobilna in fiksna). Za podjetja, ki opravijo veliko takih telefonskih klicev se lahko naložba v GSM vmesnik povrne že v parih mesecih. Veliko podjetij je na ta način drastično zmanjšalo svoje telefonske račune.

 

ROHDE&SCHWARZ TOPEXrohde-shw-logo

Romunski proizvajalec GSM vmesnikov, GSM routerjev, softswitchev, IP tel. sistemov, SMS serverjev… TOPEX ima preko 10 let izkušenj pri razvoju in integraciji ATC in IP-VCS rešitev. Od okoli 150 zaposlenih jih preko 40 dela v R&D oddelku. Njihov trenutni paradni produkt je LTE GSM router iz družine Bytton.

Sodelujemo na področju celotnega programa izdelkov in rešitev.

VoIP analogni GSM vmesnik MATRIX

Kot posebno cenovno ugodno in tehnično učinkovito rešitev bi radi izpostavili GSM vmesnik MATRIX SETU ATA211G. Omogoča priključitev analogne in (ali) VoIP linije ter ene GSM (ena SIM kartica) linije. Možne so vse kombinacije povezav. Vmesnik podpira funkcijo “call back” in omogoča učinkovita routing pravila. Odlikuje ga visoka kakovost govora.

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Andreja:

Tel: 01 5466500 ali 041 33 80 40

Email: andrej.jamnik@el-jamnik.si

Brošure – katalogi TELES in ROHDE&SCHWARZ TOPEX

TELES_GSM_vmesniki_Ecotel  TELES_VoIP_vmesniki  Topex_GSM_router_ByttonLTE
TELES GSM vmesniki Ecotel TELES VoIP vmesniki Topex GSM router ByttonLTE
Topex_GSM_VoIP_MobiLink_IP
Topex GSM VoIP MobiLink IP