Krmilniki, ki delujejo preko GSM omrežja postajajo pogosti v naših podjetjih in naših domovih. Izraza kot sta GSM ključ ali GSM rele so postali stalnica naših tehničnih slovarjev. V nadaljevanju so tipične rešitve za domove in podjetja, ki se od povprečja dvigujejo po svoji funkcionalnosti, zanesljivosti in možnosti programiranja.

GSM ključ- splošno

Nova generacija različnih modelov GSM krmilnikov proizvajalca SEA prav tako izhaja iz logike industrijskih krmilnikov. To jim daje široko zasnovo in raznoliko funkcionalnost. Scenariji nadzora in alarmiranja so lahko zelo kompleksni in hkrati preprosti. Programiranje je možno preko aplikacije preko USB ali GPRS oddaljene povezave. Seveda lahko osnovne nastavitve opravimo tudi preko SMS sporočil ali androidne aplikacije za pametne telefone. Alarmiranje poteka preko SMS sporočil in klicev.

GSM krmilnik SP11B ima več impulznih vhodov in izhodov. Ima analogne vhode in vgrajeno zasilno akumulatorsko napajanje.
GSM krmilnik SP11B

GSM krmilnik SP11 je največji iz te družine in ima možnost večih logičnih vhodov in izhodov. Prav tako je možno dodati razširitve za vhode in izhode. Ima tudi več napetostnih in tokovnih vhodov, priključke za temperaturne senzorje… Vgrajeno ima tudi zasilno akumulatorsko napajanje. Ima širok nabor funkcionalnosti in programskih funkcij. Izhode lahko logično in pogojno vežemo na vhode. Krmilnik podpira tudi termostatsko funkcijo. Obvešča lahko veliko število uporabnikov naenkrat ali pa zaporedno…

GSM rele ima vgrajena 2 releja, 2 vhoda, in 2 priključka za temperaturna senzorja.
GSM-R5-DIN

GSM rele R5-DIN ima vgrajena 2 releja, 2 impulzna logična vhoda in 2 priključka za priklop temperaturnih senzorjev. Prav tako ima vgrajen Li-Ion akumulator za zasilno napajanje. Posebnost R5-DIN je neposredno napajanje iz omrežne napetosti brez potrebe napajalnega adapterja. Seveda podpira funkcijo GSM ključ in termostatsko delovanje kjer vežemo delovanje relejev glede na izmerjeno temperaturo temperaturnih senzorjev.

GSM rele R5-T ima vgrajen rele, in vhod za temperaturni senzor. Zasilno napajanje preko  Li-Ion akumulatorja...
GSM rele R5-T

Različni modeli kompaktnih GSM relejev iz družine R5-T imajo različne priključke, vse pa odlikuje široka programibilnost, zanesljivost in velika funkcionalnost. Vsi podpirajo funkcijo GSM ključ in termostatsko delovanje relejskega izhoda. Releji R5 omogočajo veliko število uporabnikov za obveščanje in nadzor. Vsi imajo vgrajeno zasilno napajanje.

Aktualno ponudbo GSM ključev in GSM relejev si lahko ogledate v naši E trgovini IT shop.

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Boštjana:

Tel: 01 5466500 ali 041 749 092

Email: bostjan.jamnik@pse.si

Brošure – katalogi produktov

GSM rele  R5-T   navodila GSM rele R5-DIN navodila GSM krmilnik SP11 navodila