Vaš dom je vedno z vami – Gigaset elements

Na svojem pametnem telefonu preverite kaj se dogaja doma.

Življenje postane lažje, ne glede na to, kje se nahajate.
Je doma vse, kot bi moralo biti?giga elements home content1
Z Gigaset elements lahko dogajanje doma vedno preverite na svojem pametnem telefonu.
Tako bo vaše življenje bolj sproščeno, ker boste imeli najpomembnejši kraj v svojem življenju vedno pod nadzorom. Preprosto, z vašim pametnim telefonom. Ne glede na to, kje se nahajate.

Namestite Starter paket, naložite brezplačno aplikacijo za vaš GSM telefon in nadzor vašega doma se lahko začne. Po potrebi lahko dokupite posamezne senzorje, kamero ali sireno in jih preprosto povežete z bazno enoto. Povezava med bazo in snzorji ter sireno je brezvrvična. Temelji na najnovejši tehnologiji DECT-ULE. Taka povezava zagotavlja zelo nizko porabo vgrajenih baterij v senzorjih. Sirena se preprosto napaja iz električne vtičnice, v katero smo jo preprosto vtaknili. Kamera se napaja preko svojega adapterje ali pa PoE povezave.

starter kit

Možgani vašega doma

Starter paket

Namestite senzorje, kamero in sireno. Nadzorujte z vašim pametnim telefonom. Čisto preprosto. V paketu je baza, senzor za vrata in senzor gibanja. Preprosta montaža z vijačenjem ali lepljenjem-Plug&play.

kamera www

Kamera
Vidi vse: Gigaset elements kamera

Kamera prinaša razburljive nove funkcije za vaš sistem Gigaset elements: video v realnem času, HD kakovost slike, Wi-Fi povezava in nočni vid za še večjo varnost doma. Kamera je vedno na voljo. Takoj, ko zazna gibanje je informacija na voljo na pametnem telefonu.

vrata www

Vrata
Senzor za vrata

Zaznava normalno odpiranje vrat ali poskuse vdora. Preprosta montaža z lepljivim trakom. Podpira brezžično nadgradnjo. Baterijsko napajanje.

okno www Okno
Senzor za okno

Zaznava odpiranje in nagib okna. Preprosta montaža z lepljivim trakom. Podpira brezžično nadgradnjo. Baterijsko napajanje.

gibanje www

Gibanje
Senzor gibanja

Zaznava gibanje v vašem domu. Preprosta montaža z lepljivim trakom ali priloženim stojalom. Ne registrira gibanja domačih živali do cca 25 kg. Podpira brezžično nadgradnjo. Baterijsko napajanje.

sirena www

Sirena
Alarmna sirena

V primeru alarma sirena oddaja glasen zastrašujoč alarm (100 dB). Samodejno se izključi po 90 sekundah alarma. Preprosto vtaknemo v električno vtičnico. Podpira brezžično nadgradnjo.

price Cene sistema in senzorjev si lahko ogledate v ceniku.

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Boštjana:

Tel: 01 5466500 ali 041 749 092

Email: bostjan.jamnik@el-jamnik.si