Smo edino podjetje s Sloveniji, ki se z Gigaset produkti ukvarja od samega vstopa na slovenski trg. Gigaset-telefoni-naslovna-03

Z našimi izkušnjami in znanjem skušamo kupcem zagotoviti največji izkoristek in prilagodljivost izdelkov nemškega proizvajalca Gigaset. Paleta različnih modelov za različne namene s skupnim imenovalcem kakovosti in zanesljivosti. Zasnovana uporabnost, oblikovna trdnost in lepota ter odpornost izdelkov zagotavljajo visoko zadovoljstvo končnih uporabnikov pa naj se gre za telefon, tablico ali babyfon. Vrsta dodatnih tehnologij kot sta Bluetooth®, HSPTM… pomenijo več kot samo dodatno vrednost izdelku, saj odpirajo popolnoma nova področja uporabe in uporabniških izkušenj. Izjava »Made in Germany« vse to le še zapečati.

V ponudbi imamo celotno paleto IP, ISDN ter analognih telefonskih aparatov z vso dodatno opremo. Pri izdelkih, ki se ponašajo z ugodnim razmerjem med ceno in kvaliteto, lahko izbirate med:

Tehnične opise izdelkov si lahko podrobneje ogledate tukaj. Aktualno ponudbo si lahko ogledate v ceniku.

Glede na velike izkušnje vam lahko nudimo strokoven nasvet pri nakupu, montaži ali uporabi izdelkov. Celotna paleta izdelkov je večinoma stalno na zalogi, možna je tudi prodaja po pošti po zelo konkurenčnih cenah. Celotno paleto aparatov pa lahko kupite tudi v priljubljeni spletni trgovini Mimovrste. Celotna paleta izdelkov pa je na voljo v naši E-trgovini IT shop.

Telefoni ponujajo ogromno funkcionalnosti, je pa potrebno določeno znanje in izkušnje, da se ponujena komunikacijska tehnologija izkoristi v polni meri in prilagodi potrebam uporabnika.

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Boštjana:

Tel: 01 5466500 ali 041 749 092

Email: bostjan.jamnik@pse.si 

Brošure – katalogi produktov Gigaset

Gigaset-pro-MaxwellgigelementsGigaset_N720IPPRO_1
Gigaset Maxwell 10Gigaset Elements-Starter KitGigaset N720 IP DECT sistem