GSM moduli in modemi Gemalto-Cinterion. Prodaja, distribucija in integracijo GSM modulov/modemov v M2M rešitve.

Gemalto-Cinterion-naslovna-718

Ponudba zajema visoko kvalitetne GSM/GPRS/EDGE in UMTS/HSDPA ter LTE/CDMA module ter modeme. Podjetje Gemalto M2M GmbH na tem področju zavzema svetovni vodilni položaj. GSM moduli in modemi Gemalto-Cinterion spadajo v najvišji kakovostni razred tovrstnih izdelkov na svetu.

Veliko število različnih modulov in njihovih izvedb zagotavlja optimalno pokrivanje uporabniških potreb. V module so integrirane najnovejše inovativne tehnologije kot so Java, I/O porti, USB, GPS ali SIM dostopni profil. Moduli imajo različne povezovalne konektorje ali LGA pritrditveni sistem. Nekatere module dobite tudi v miniPCIe obliki.

Vsi GSM moduli in modemi zadoščajo ISO TS 16949 standardu kvalitete. V procesu razvoja vam nudimo popolno podporo v smislu pomoči integracije GSM modula v vaš izdelek. Preskrbimo vam kompletno tehnično dokumentacijo in poprodajno podporo. Možna sta tudi pomoč in svetovanje pri certificiranju vaših izdelkov.

developerVse več odgovorov lahko najdete tudi na posebnem portalu namenjenim razvijalcem aplikacij za GSM module – do portala lahko dostopate tukaj.

forum

Na voljo pa imate tudi zelo uporabljan forum za razvijalce.


Zaradi velikega števila različnih tipov modulov so na zalogi v glavnem GSM modemi:

Povezava na proizvajalčeve strani Gemalto Cinterion M2M

Dodatna oprema za modeme in module Gemalto-Cinterion

V ponudbi imamo tudi vso dodatno opremo za module in modeme. Na zalogi imamo različne modele GSM anten, napajalnike za modeme, povezovalne serijske kable za modeme, konektorje za I/O port, priključne konektorje za module…

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Boštjana:

Tel: 04 2350 410 ali 041 749 092
Email: bostjan.jamnik@el-jamnik.si

Brošure – katalogi Gemalto M2M / Cinterion

Gemalto-m2m-pregled-produktov  Gemalto-gsm-modem-BGS2T  Gemalto-gsm-modem-BGS5T
Gemalto M2M pregled produktov Gemalto GSM modem BGS2T Gemalto GSM modem BGS5T
Gemalto-gsm-modem-EHS6T Gemalto LTE modemi ENS 22 NB IoT modul
Gemalto GSM modem EHS6T Gemalto 4G LTE modemi 5G NB IoT modul ENS22
Gemalto-approved-distributor  conceptboard  conceptboard
Certifikat pooblaščenega Gemalto M2M in Cinterion distributerja  Razvijalna platforma-Cinterion Concept Board  Dodatki za pomoč pri razvijanju aplikacij na modulih