Dodatni telefonski zvonci ali indikatorji telefonskega poziva za različne namene in uporabnike. Namenjeni so ojačitvi telefonskega poziva z akustičnim ali pa svetlobnim signalom, lahko pa  tudi s kombinacijo obeh.

Dodatni zvonci so primerni za montažo v industrijskih objektih in povsod tam, kjer je okolica telefonskega aparata hrupna. Primerni so tudi za uporabo indikacije telefonskega poziva pri naglušnih ali gluhih osebah. Priključujejo se na analogno telefonsko linijo. Priključitev je lahko tudi vzporedna telefonskemu aparatu. Svetlobni signal je stroboskopski in je podoben močnemu zaporednemu bliskanju fotografske bliskavice, kar nam omogoča da telefonski poziv zaznamo tudi v primeru, če ne gledamo neposredno v dodatni zvonec.

flash bell dodatni telefonski zvonec

Če imate v podjetju instaliran čisti IP telefonski sistem brez analognih priključkov lahko dodatne telefonske zvonce priklopite preko poljubnega ATA adapterja. Seveda enako velja tudi za IP centrex sisteme.

V uporabi so povsod tam, kjer osnovno zvonjenje telefonskega terminala ne zadošča:

– doma in na vrtu

– za starejše, naglušne in gluhe osebe

– glasna industrijska in proizvodna okolja

– pokrivanje večjih površin …

V prodajnem programu sta dva osnovna modela:

– dodatni telefonski zvonec Flash Bell, zvonec za plug & play montažo, vgrajen ima glasen elektronski pozivnik in stroboskopsko luč, pozivnik in luč lahko poljubno reguliramo ter določamo jakost in barvo tona.

– vmesnik za dodatni telefonski zvonec SAR, vmesnik priključimo na analogno telefonsko linijo, vmesnik v ritmu poziva aktivira 8 amperski rele preko katerega priključimo poljuben zvonec ali luč (poljuben svetlobni ali akustični vir), lahko pa seveda oboje hkrati.

Posamezne modele dodatnih telefonskih zvoncev si lahko ogledate tudi v naši E-trgovini Teleshop.

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Boštjana:

Tel: 01 5466500 ali 041 749 092

Email: bostjan.jamnik@el-jamnik.si

Brošure – dodatni telefonski zvonci

 
Flash bell
 
SAR
Dodatni telefon  zvonec Flash BellVmesnik za dodatni telefonski zvonec-SAR