Dodatni telefonski zvonci ali indikatorji telefonskega poziva za različne namene in uporabnike. Namenjeni so ojačitvi telefonskega poziva z akustičnim ali pa svetlobnim signalom, lahko pa  tudi s kombinacijo obeh.

Dodatni zvonci so primerni za montažo v industrijskih objektih in povsod tam, kjer je okolica telefonskega aparata hrupna. Primerni so tudi za uporabo indikacije telefonskega poziva pri naglušnih ali gluhih osebah. Priključujejo se na analogno telefonsko linijo. Priključitev je lahko tudi vzporedna telefonskemu aparatu.

flash bellČe imate v podjetju instaliran čisti IP telefonski sistem brez analognih priključkov lahko dodatne telefonske zvonce priklopite preko poljubnega ATA adapterja. Seveda enako velja tudi za IP centrex sisteme.

V uporabi so povsod tam, kjer osnovno zvonjenje telefonskega terminala ne zadošča:

– doma in na vrtu

– za starejše, naglušne in gluhe osebe

– glasna industrijska in proizvodna okolja

– pokrivanje večjih površin …

V prodajnem programu sta dva osnovna modela:

– dodatni telefonski zvonec Flash Bell, zvonec za plug & play montažo, vgrajen ima glasen elektronski pozivnik in stroboskopsko luč, pozivnik in luč lahko vklapljamo in izklapljamo ter določamo jakost in barvo tona

– vmesnik za dodatni telefonski zvonec SAR, vmesnik priključimo na analogno telefonsko linijo, vmesnik v ritmu poziva vklaplja 8 amperski rele preko katerega priključimo poljuben zvonec ali luč, lahko pa oboje hkrati

Za kakršenkoli prodajni ali tehnični nasvet kontaktirajte Boštjana:

Tel: 04 2350 410 ali 041 749 092

Email: bostjan.jamnik@el-jamnik.si

 

Brošure – dodatni telefonski zvonci

 Flash bell  SAR
Dodatni telefon  zvonec Flash Bell Vmesnik za dodatni telefonski zvonec-SAR