IoT USB LTE- Cat.1/2G/3G

V svetu smo zadnje čase priča ukinjanju 2G in 3G omrežij. IoT USB vmesnik ponuja preprosto vendar učinkovito rešitev prenosa povezljivosti iz starejših tehnologij na LTE omrežje. Inovativni USB vmesnik omogoča “out of the box” 4G povezljivost s fallback možnostjo na 2G in 3G. Vgrajen ima univerzalen LTE modul, ki omogoča delovanje na vseh svetovnih operaterjih in mrežah. Napaja se preprosto preko USB, vgrajena antena pa poskrbi za optimalne RF sprejemno-oddajne lastnosti.

Robustna industrijska zasnova, razširjeno temperaturno območje delovanja in optimalne hitrosti prenosa do 10Mbit/s na downloadu in 5Mbit/s na uploadu postavljajo ta IoT USB vmesnik v sam vrh tovrstne ponudbe. DGL61-W je idealen za povezavo raznih prodajnih avtomatov, plačilnih terminalov, zdravstvenih aplikacij, …

iot USB vmesnik DGL61-W
IoT USB vmesnik Thales DGL6-W

Preprosta, preverjena in zanesljiva USB LTE Cat1 tehnologija hitro poveže industrijske aplikacije z zelo malo časovnega vložka s samim razvojem in certificiranjem.

Vgrajeno ima Thales nadzorno krmilno funkcionalnost, ki zagotavlja stalno posodabljanje samega vmesnika, daljinske nastavitve in diagnostiko povezave čez celo življenjsko dobo izdelka ne glede na to, kje se vmesnik nahaja.

Vmesnik podpira integracijo eSIM funkcionalnosti, kar še poveča učinkovitost in varnost povezljivosti.

Vgrajena Java ME 3.2 platforma in povečana procesorska moč omogočata hitro in lahko integracijo aplikacij.

Glavni tehnični podatki:

vgrajen IP stack z IPv4 in IPv6 podporo

TCP/IP stac dostop preko AT ukazov

TCP/UDP servisi

nov TSL/SSL engine (TSL1.2)

napajanje 5V USB

dimenzije 114x74x20 mm

integrirana antena

dolžina USB kabla 20 cm

driverji za Win 7,8,10

driverji za Linux

FOTA upgrade funkcija

4 LED za diagnistiko….

Več o vmesniku si lahko preberete tukaj. Dodatne informacije o Thales izdelkih pa lahko pridobite na tem mestu.