IoT modemi in terminali omogočajo “Plug and play” rešitve za hitro in preprosto povezljivost pri IoT aplikacijah. Prav tako so pravi odgovor za reševanje povezljivosti pri manjših serijah, kjer se ne izplača razvoj in proizvodnja lastne rešitve. Čas do začetka prodaje IoT aplikacije se z uporabo modemov lahko zmanjša tudi za 60%. Terminali omogočajo vso fleksibilnost modularnih rešitev brez potrebe po izdelavi lastnih vezij, certificiranj in drugih predpriprav pred redno proizvodnjo povezovalnih IoT rešitev.

IoT aplikacije povežete na ta način s preverjenimi in prilagojenimi rešitvami, kar vam omogoča velik nabor različnih Thales Cinterion modemov.

IoT modemi -terminali za hitro in učinkovito IoT povezljivost
Cinterion 3G modem

Tako kot Cinterion IoT moduli tudi Cinterion IoT modemi pokrivajo celoten nabor mobilnih tehnologij in povezovalnih protokolov. Modemi vsebujejo najbolj preverjene in uporabljane module z preverjeno in referenčno programsko opremo. Modemi so kompatibilni s Thalesovimi rešitvami za varnost, analitiko in nadzor.

Nekateri modemi so tudi Amazon AWS Intelligent Cloud Connect , kar še dodatno olajša povezljivost v najbolj razširjeno oblačno storitev. Intelligent Cloud Connect združuje vse orodne in programske komponente potrebne za povezljivost v AWS.

Glavne značilnosti modemov in terminalov cinterion Thales:

  • Industrijski protokoli (MQTT,CoAP,LWM2M)
  • Trusted digital Identity
  • Certifikati in dovoljenja operaterjev
  • OTA lifecycle management
  • RS232, USB, Ethernet (PoE), RS485

Več o različnih modemskih rešitvah si lahko ogledate tudi na naših straneh.