Če iščete brezvrvični aparat za težje pogoje delovanja je Gigaset E630 verjetno pravi kandidat za vas. Pri strankah se velikokrat srečamo s problemi, ko aparat preprosto ni dorasel zahtevam uporabe. Tu mislim predvsem na vlago, kapljice vode, mokre roke, veliko prahu (lesenega ali še posebej zoprn kovinski prah). Veliko padcev po tleh ali kam drugam… Pri taki uporabi po navadi ni posebej pomembno kako telefon izgleda, niti ni pomembno oz. sploh ni zaželjeno da je kompakten, da ne rečem majhen. Gre za to, da stranka želi, da aparat preprosto vzdrži. Včasih se je pač reklo raje vzamem 2 poceni pa bosta več zdržala kot pa takšen posebnež, ki stane za dva “normalna”.

Gigaset E630 analogni brezvrvični telefon za težke pogoje delovanja
Gigaset E630

Danes vemo, da cenovna razlika nekaj desetih evrov ne upraviči slabe volje in stalne skrbi, da se telefonu ne bo kaj prehitro zgodilo. Za dobro opravljeno delo potrebujemo pač dobro orodje in Gigaset E630 ni čisto nič drugega kot dobro orodje za komunikacijo v raznih industrijskih ali delavniških okoljih. Telefon ima v kompletu DECT bazno enoto za analogno linijo, Slušalko ki ustreza standardu IP65 in polnilec s šalčko za slušalko. Ločen polnilec nam omogoča, da imamo bazno enoto montirano tam, kjer nam omogoča optimalen doseg telefona saj je za polnjenje slušalke ne potrebujemo.

Značilnosti telefona

Sama slušalka že na prvi pogled in otip deluje robustno. Je gumirana in omogoča dober oprijem. Tipkovnica je enotna brez rež med tipkami. Vgrajen ima vibracijski pozivnik in LED lučko, ki lahko utripa tudi ob pozivu. Zaslon je barven z dobrim kontrastom in lahko berljiv. Za energijo skrbita 2 AAA standardna akumulatorska vložka, ki sta cenovno zelo ugodna rešitev. Telefon ima 3 klicne liste zgrešenih, opravljenih in odgovorjenih klicev. Na slušalko lahko priključimo naglavni set z 2,5 mm konektorjem. Imenik sprejme 200 vnosov strank. Na bazno enoto pa lajko prijavimo do 5 dodatnih slušalk in tako dobimo že pravi mali DECT sistem.

Gigaset E630 podpira tudi funkcijo Repeater, ki omogoča povečanje dosega bazne enote za skoraj dvakrat.

Telefon si lahko ogledate tudi v naši trgovini Teleshop.