All in on ali vse v enem se nanaša na možnost priključitve treh različnih linij na Gigaset DX800A. Priključimo ga lahko na analogno, ISDN ali IP telefonsko linijo. Sam telefon je pravi posebnež z veliko vgrajenimi dodatnimi sladkorčki tako da ga na koncu lahko poimenujemo kar mini telefonski sistem. Sam aparat kljub starejši genski zasnovi po zaslugi stalnih programskih pomladitev še vedno opravlja vse svoje naloge suvereno in brez napora. Oblikovno še vedno zanimiv, z dovolj velikim barvnim zaslonom na katerem nam ponuja informacije, ki jih tisti hip potrebujemo.

Tehnične značilnosti

Vgrajene ima 3 ločene telefonske odzivnike, ki so popolnoma neodvisni in nastavljivi glede na različne klicne številke. Gigaset DX800A omogoča dolge čase snemanja sporočil. Odzivnike pa lahko uporabimo tudi samo kot obvestila brez snemanja sporočil strank. To je še posebej prikladno, ko želimo stranke obvestiti o našem delovnem času. Zato veliko teh sistemov dela v zdravniških in zobozdravniških ambulantah. Na ta Gigaset lahko prijavimo do 6 dodatnih DECT slušalk, ki se lahko med seboj kličejo, prevezujejo… Lahko programiramo dohodne pozive glede na interne številke. sistem je kompatibilen z večino novejših slušalk Gigaset razreda C ali višje.

Gigaset DX800A s 5 dodatnimi slušalkami gigaset
Gigaset DX800A-All in one

Gigaset DX800A ima vgrajeno Bluetooth funkcijo na katero lahko prijavimo naglavno slušalko. Prav tako preko BT lahko prijavimo naš GSM aparat. S to funkcijo lahko preko Gigaset prejemamo in opravljamo klice preko mobilnega telefona. S tem preprečimo, da bi med govorom držali telefon na ušesu. Prav tako imajo vse interne dostop do telefona v odhodnih in prihodnih klicih. Tako lahko službeno GSM številko integriramo v sam telefonski sistem. Kot smo že omenili lahko sistem priključimo na analogno, ISDN ali IP telefonsko linijo. Sam uporabniški menu je pregleden in intuitiven. Podatki so podani pregledno in čitljivo. Imenik ima možnost vpisa do 500 različnih strank. Klicne liste so za vse vrste klicev.

Podrobnosti lahko najdete tudi v naši trgovini Teleshop.