Fanvil XU serija namiznih IP telefonov predstavlja nadgradnjo standardne serije Fanvil X. Kot v standardni X seriji tudi tu najdemo 4 modele, ki se med seboj ločijo po zmogljivosti in funkcionalnosti. To so modeli Fanvil X3U, X4U, X5U in Fanvil X6U. Modeli so po izgledu in fizičnih lastnostih praktično enaki seriji X.

Fanvil XU serija IP namiznih telefonov za poslovno okolje
Fanvil XU serija

Na prvi pogled se ločijo le po boljših zaslonih, ki imajo ob strani dodane dodatne linijske tipke, ki so prosto programibilne. Pri Fanvil XU seriji imata sedaj tudi spodnja modela Gigabitna porta, torej ima celotna serija Gigabitne priključke. Pri modelu Fanvil X5U se je število spodnjih dodatnih tipk zmanjšalo iz osem na 6- v petih nivojih ima torej 30 tipk. Zgornja 2 modela imata v seriji XU še izboljšano kakovost prostoročnega govora, saj imata vgrajena audiofilska zvočnika Harmann. Zgornja dva modela X5U in X6U imata vgrajen tudi Bluetooth vmesnik če želimo uporabljati bluetooth naglavni set. Wi-fi povezava je opcijska s pomočjo USB adapterja. Poseben član serije XU je model X5U v rdeči barvi.

Fanvil X5U v rdeči izvedbi. 6 tipk v petih nivojih in 4 linijske tipke na zaslonu,vgrajen bluetooth, možnost Wi-fi povezave, vgrajen zvočnik Harmann
Fanvil X5U-R

Kot smo pri teh aparatih navajeni tudi serijo XU odlikuje intuitiven in funkcionalen izbirnik, ki je lahko tudi v slovenskem jeziku. Kvaliteta akustika je še na višjem nivoju kot pri standardni verziji. Tipke in zasloni so kvalitetni in dobro berljivi. Zaslon na modelu X6U omogoča tudi prikaz slike, kar pomeni, da nam lahko prikaže sliko kamere IP domofona. Če so telefoni dobro nastavljeni in uparjeni z dobrim IP telefonskim sistemom potem imamo na mizi močno komunikacijsko orodje, ki zaposlenim olajša delo in izboljša produktivnost.

Več o seriji XU si lahko preberete tudi na naših straneh tukaj. Posamezne modele si lahko ogledate tudi v naši E-trgovini. Seveda pa nas lahko kadarkoli kontaktirate neposredno. Z veseljem vam odgovorimo na vsa vprašanja, predstavimo posamezne modele in prikažemo delovanje v različnih kombinacijah ali nastavitvah.