Fanvil IP telefoni s svojo že več kot desetletno tradicijo predstavljajo enega največjih azijskih proizvajalcev telefonske IP SIP opreme. V proizvodnem programu imajo vse od IP telefonov, IP domofonov pa do raznih IP ATA adapterjev in IP video telefonov.

Fanvil serija X namiznih IP telefonov
Fanvil X serija

Fanvil IP telefoni postajajo vse pomembnejši igralec v IP telefoniji tudi na našem trgu. Prihod najnovejše serije X je proces uveljavitve na našem trgu samo pospešil. Vsi modeli Fanvil serije X imajo slovenske izbirnike.

Tehnične posebnosti

Prilagojeni so uporabi na vseh pomembnejših proizvajalcih IP telefonske opreme kot je npr. Yeastar. Fanvil IP telefoni v kombinaciji s sistemi Yeastar omogočajo vse funkcije, ki jih sistemi serije S nudijo. Uporaba telefonov je preprosta in res intuitivna. navdušen sem nad brezčasno obliko in velikim številom dodatnih tipk v večih nivojih kar omogoči varčevanje s prostorom in večjo preglednost. Dodatne tipke imajo lastne zaslone za napise kar omogoča fleksibilnost uporabe in večje število funkcij. Barvni zasloni nudijo zaradi dobrega barvnega kontrasta in resolucije dobro preglednost tudi pri visoki svetlosti okolice. Tipke so postavljene logično in pregledno. HD kvalitete govora s slušalko ali pri prostoročnem načinu je povsem na nivoju najdražjih proizvajalcev. standardna priklopna mesta za žične naglavne slušalke so standard pri vseh modelih.

Fanvil X7C IP namizni telefon s 5 inčnim zaslonom občutljivim na dotik
Fanvil X7C

Dražji modeli imajo možnost povezave bluetooth naglavnih slušalk. Prav tako so standardna priklopna LAN stikalna mesta. Na večino modelov je možno priključiti dodatna polja tipk. Modeli so na voljo tudi v Gigabitni različici. Modeli X serije nudijo vsaj dva različna naklona postavitve na mizi. Za uporabo v hotelih je na voljo posebna hotelska serija Fanvil IP telefonov. Prav tako lahko dobimo prilagojene izvedbe telefonov za klicne centre. Najnovejši model X7C im a ogromen barvni zaslon občutljiv na dotik in vgrajen Wi-fi vmesnik ter 60 programibilnih DSS tipk na zaslonu.

Glavne modele si lahko ogledate tudi v E-trgovini Teleshop.